Spectra DG613 G Rioollaser met groene laserlijn

Rioollaser van het merk Spectra met een groene laserlijn. Groene laserlijnen zijn 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rode. Juist voor lasers waarmee op zicht gewerkt wordt zoals deze rioollasers is dit dus ideaal.
Beschikbaarheid:
Snelle levering
Huidige levertijd:
1 - 2 werkdagen

€3.500,00

€3.149,00 Excl. btw

€3.810,29 Incl. btw

Spectra DG613 G rioollaser met groene straal

De DG613G van Spectra Precision is waarschijnlijk de allerbeste rioollaser die ooit op de markt is verschenen. Hij is niet alleen extreem compact, hij genereert bovendien een groene laserstraal. Dit maakt de straal in alle condities uiterst goed zichtbaar.

 

Lijnlaser met groene straal

Het belangrijkste pluspunt om de DG613G van Spectra Precision te verkiezen boven alle andere rioollasers op de markt, is natuurlijk zijn groene straal. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een laserstraal met een groene kleur viermaal beter zichtbaar is dan een rode straal. Zo is de laserstraal ook in zeer heldere condities te allen tijde extreem goed zichtbaar.

 

Zeer compact ontworpen rioollaser

De DG613G is in basis natuurlijk de standaard DG613. Dit houdt in dat ook deze groene lijnlaser zeer compact is ontworpen. Met een lengte van slechts 25 centimeter is de DG613G me groene laserstraal vele centimeters korter dan rioollasers van concurrerende merken. Dankzij de verkorte lengte wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt. Zo kun je nu ook in de nauwste rioolbuizen aan het werk.

 

Lijnlaser met zeer groot automatisch waterpasstelbereik

Nog een zeer groot voordeel aan de DG613G is dat de nieuwe DG-serie van Spectra Precision de rioollaser met het grootste automatisch waterpasstelbereik op de markt is. Dankzij kruisascompensatie kan er sneller en nauwkeuriger worden gewerkt, omdat de laser in de buis niet meer waterpas hoeft te staan. Plaats de DG613G simpelweg in de rioolbuis. Hij stelt zichzelf hierna direct waterpas, opdat je direct aan de slag kunt.

 

Zeer simpel te bedienen rioollaser

De DG613G met groene straaal van Spectra Precision is zo ontworpen, dat iedereen er direct mee aan de slag kan. Zo is hij uitgevoerd met een extra groot display dat alle belangrijke info in één oogopslag weergeeft. En niet alleen op de laser zelf, maar ook op de meegeleverde afstandsbediening. Het scherm van radioafstandsbediening RC803 geeft namelijk precies dezelfde informatie als het display van de rioollaser.

 

Lijnlaser met een gigantisch bereik

Ook de nieuwe DG613G kenmerkt zich door een gigantisch bereik. Zo is de felgroene laserstraal tot op een afstand van maar liefst 150 meter duidelijk te zien. Ook de afstandsbediening kent een enorm bereik. Radiografisch is de rioollaser vanaf de bovenzijde tot op een afstand van 130 meter te bedienen. Via het infraroodsignaal is zelfs een afstand van 150 meter mogelijk.

 

Compleet geleverde rioollaser

De DG613 G van Spectra Precision wordt standaard geheel compleet bij je afgeleverd. Deze lijnlaser wordt geleverd met de volgende producten:

  • RC803 afstandsbediening
  • 956G optisch geoptimaliseerd beeldrichtpunt
  • 1248 centreerplaat
  • Oplaadbaar accupakket 10 Ah
  • Wereldoplader
  • Kalibratiecertificaat
  • Nederlandstalige gebruiksaanwijzing
  • Alles compleet in handige en robuuste draagkoffer
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen