Alle webshops
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden  IDeal  IDeal

  IDeal is de meest gebruikte betaalmethode op internet en is snel, veilig en betrouwbaar. U kunt o.a. gebruik maken van internetbankieren bij o.a. ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank of Knab. Door middel van dit systeem kunt u snel, veilig en gemakkelijk afrekenen met uw eigen bank.


  PayPal  Paypal

  Middels PayPal bieden we u de mogelijkheid om via uw PayPal rekening te betalen. Kiest u voor PayPal dan wordt het PayPal betalingsscherm getoond. U kunt daar veilig afrekenen met PayPal. Voor een betaling met PayPal brengen we 2.5% van de orderkosten in rekening. Meer informatie over PayPal vindt u hier.  VISA  Mastercard    American Expres   Creditcard

  Het is mogelijk om met een creditcard af te rekenen. Wij accepteren VISA, MasterCard, Maestro en American Express. Voor een betaling met een creditcard brengen wij 1,8% van de orderkosten in rekening.  Mister Cash  Mister Cash / Bancontact

  Met Mister Cash kunt u als Belgische rekeninghouder online aankopen doen middels uw bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Als u bankiert bij één van de volgende Belgische banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank kunt u via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Meer informatie over Mister Cash vindt u hier.


    Overmaken (BANK)

  Lukt het onverhoopt niet om via iDEAL, PayPal of met creditcard te betalen kunt u het bedrag ook overmaken. De benodigde informatie vindt u tijdens het afrekenen of op de factuur die naar het opgegeven e-mail adres is gestuurd.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking