Alle webshops
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Dé Rioollaser specialist!

  TOP-Rioollaser.nl is een onderdeel van TOP SHOPS.

  TOP-Rioollaser.nl specialiseert zich in rioollasers. Zo bieden wij uitstekende service, calibratie en repareren in eigen huis. Daarmee garanderen we dan ook de hoogste kwaliteit. 

  Door uitstekende afspraken met onze leveranciers kunnen wij korte levertijden hanteren. We zijn gevestigd in Zeewolde (Flevoland) aan de Eenspan 5B. Ons pand is voorzien van een magazijn en kantoorruimte. Ons magazijn en kantoor zit in hetzelfde pand, hierdoor hebben wij korte lijnen en kunnen ten alle tijde snelle handelingen, goed advies en snelle leveringen garanderen.

  Omdat wij staan voor een uitstekende service, bieden wij de mogelijkheid om snel en gemakkelijk in contact te komen met een specialist. Door een simpel telefoontje naar 036 522 33 23 of door te mailen naar: [email protected] is contact met een specialist gegarandeerd. Door onze kennis en ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan kunnen wij u als klant altijd op de juiste manier advies en begeleiding geven. 

  Door te luisteren naar de vraag van de markt en dit te combineren met de ervaring die we hebben kunnen wij de ideale omstandigheden bieden die u nodig heeft bij het aanschaffen van een lijnlaser.

  Wat wij u onder andere bieden:

  - Snelle leveringen
  - Deskundig advies van een specialist
  - Service aan de instrumenten
  - Volledige controle voor aflevering
  - Scherpe prijzen
  - Veilig betalen
  - Ophalen of verzenden


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------


  Logo TOP Shops      Logo TOP-Rioollaser.nl

  TOP-Rioollaser.nl is onderdeel van TOP SHOPS. Dit is de overkoepelende organisatie van meerdere specialistische webshops met elk een eigen productgroep. Lees meer...

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking